SORMISUOJALLINEN HIRVIJAHTI

Sormisuojallinen Hirvijahti on Vuolupuukosta metsästyskäyttöön kehitetty malli. Siinä on pidempi 15 cm terä sekä kahvassa sormisuoja, joka estää etusormen liukumisen terään.
Varastossa
Tuotenumero
7389-o
79,00 €

Maximum 25 characters

Sormisuojallinen Hirvijahti on Vuolupuukosta edelleen metsästyskäyttöön kehitetty malli. Siinä on pidempi 15 cm terä sekä kahvassa sormisuoja, joka estää etusormen liukumisen terään.Terä on ruostumatonta terästä, joka on käytössä helppohoitoinen. Kahva on lakattua visakoivua ja siihen on polttoleimattu hirven kuva. Vaalea naudannahkainen tuppi on kuvioitu tyylikkäällä, mutta ei liian korostetulla prässätyllä kuvioinnilla. Tupen kärjessä on vahvike ruostumatonta terästä.

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SORMISUOJALLINEN HIRVIJAHTI
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature